Uncategorized

Events for the Fall

Hello everyone!

The fall has come to us with bright colors and it is a great time to welcome all the new exchange students, especially from Japan, to our beautiful country. For that reason we are going to have the traditional first Sauna Evening of the fall in Rantasauna. To specify, the time and place will be Friday 21st of October at Rantasauna from 18:00 o’clock onwards.

The planning meeting for the Sauna Evening will be held at Maarintalo (Sähkömiehentie 3) Monday 10.10. at 18:00 o’clock. The agenda is attached below:

Kokouskutsu 6/2016

The other event of which date is yet to be decided is Moon Viewing Evening of which planning meeting will be held at Maarintalo (Sähkömiehentie 3) Friday 7.10. at 18:30 o’clock. This is the first time we’re going to have this kind of event so all the ideas are greeted with warmth!

Hoping to see a bunch of bright minds coming together for these meetings and hopefully You, the visitors, are going to the events with open minds – ready to dwell into the pool of cultures!

Also, the chairman sends his greetings from Tokyo to all of You and hopes that Your studies and lives bring forth many experiences and friends to share them with. The Sauna Evenings are a great way to get started! That’s how I ended up in Japan.

Best, Pauli Tuovinen (Chairman 2016)


nippoli-small


Moikat kaikille!

Syksy on saapunut meille värien loistossaan ja onkin upea hetki toivottaa tervetulleiksi kaikki vaihto-opiskelijamme, erityisesti Japanista, kauniiseen maahamme. Tätä tarkoitusta varten järjestämme perinteisen syksyn ensimmäisen Saunaillan Rantasaunalla. Aika ja paikka tulevat siis olemaan: Perjantai 21. lokakuuta Rantasaunalla klo 18:00 alkaen.

Suunnittelukokous saunailtaa varten järjestetään Maarintalolla (Sähkömiehentie 3) maanantaina 10.10. klo 18:00 alkaen. Esityslista on liitetty alle:

Kokouskutsu 6/2016

Toinen tapahtuma, jonka päivämäärää emme ole vielä päättäneet, on Kuunkatselmusilta, jonka suunnittelukokous järjestetään Maarintalolla perjantaina 7.10. klo 18:30 alkaen. Järjestämme ensimmäistä kertaa tämänlaista tapahtumaa, joten otamme lämmöllä vastaan kaikki ajatukset!

Toivon teidän luovien mielten kerääntyvän yhteen näissä kokouksissa ja toivottavasti myös Te, jotka olette tulossa tapahtumiimme, olette valmiina saapumaan avoimin mielin ja sukeltamaan kulttuurien maailmaan!

Lisäksi, puheenjohtaja lähettää terveisensä Tokiosta Teille ja toivoo, että opintonne ja elämänne tuo vastaan runsaasti erilaisia kokemuksia ja ystäviä, joiden kanssa jakaa niitä. Saunaillat ovat hyvä paikka aloittaa! Niiden vuoksi itsekin päädyin Japaniin.

Terveisin, Pauli Tuovinen (Puheenjohtaja 2016)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s