Uncategorized

Nippolin syyspäivitys

Näin marraskuun vaihtuessa ja lumen sataessa ikkunan kylmällä puolella, on hyvä hetki päivittää mitä yhdistykselle kuuluu. Ennen kuin aktiivinen toiminta siirtyy joululomille ja ikkunoihin ripustetaan Nippolinpunaiset jouluverhot, pidämme yhdistyksen vaalikokouksen ja julkistamme siellä valitun uuden hallituksen.

Syksyn opintopiiri on ollut positiivinen yllätys osallistujien määrän ja innokkuuden puolesta. Olemme pystyneet tarjoamaan osallistujia hyödyttävää motivaatioboostia monelle osin tai täysin harrastuspohjaiseen japanin opiskeluun.

Osallistujista osa osallistuu Aallon japanin kursseille, mutta kurssien tason ollessa vielä monelle liian matala, on opiskelua jatkettava itsenäisesti. Itsenäisyys ei tosin ole opintopiirin osallistujille hidastava tekijä, vaan vapautta ja motivaatiota ylläpitävä vahvuus.

Olemme syksyn aikana tasaisesti jakaneet mielenkiintoisia löytöjä, ruokatarinoita ja ihan vain viikottaisia kuulumisia itse opiskelun lisäksi. Näinä vaikeina aikoina opintopiirin mahdollisuus olla virtuaalinen väylä sosiaalisen kanssakäymisen ja uusien tuttavuuksien tekemiseen on osoittautunut tärkeäksi osaksi Nippolin toimintaa.

Kulunut vuosi on ollut erityisen hiljainen Nippolin järjestämien tapahtumien osalta. Käytännössä kaikki saunailloista fuksitapahtumiin on ollut mahdoton toteuttaa, mutta tästä huolimatta kiinnostus yhdistystämme kohtaan on ollut tasaisessa kasvussa ja kotisivujemme kävijämäärät ovat rikkoneet kaikki edellisten vuosien luvut. Kiitos kiinnostuksesta, pyrimme vastaamaan mielenkiintoon uusilla tapahtumilla heti kuin se on vain mahdollista!

11 opintopiirin ajanjaksolla osallistujamäärän, lukuun ottamatta järjestäjää, keskiarvo on ollut 7,27 ja mediaani 8 henkeä. Koska tällaista etätoimintaa selvästi kaivataan, jatkamme sen järjestämistä koko ensi kevään. Ulkopuolinen epävarma tilanne ei tule vaikuttamaan järjestämiseen ja opintopiiri tullaan pitämään kello 18:00 joka sunnuntai ilman katkoja, aivan kuten tähän mennessä. Lisää tietoa opintopiirin ideasta löydät alkusyksyn tiedotteestamme: https://nippoli.fi/…/nippolin-opintopiiri-syksylla-2020/


Pidämme vuosittaisen vaalikokouksemme joulukuun 10. päivä, aiemmin lähetetyn kutsun löydät postilaatikostasi (jos olet sähköpostilistallamme), Nippolin Telegramista ja Nippolin suljetusta Facebook-ryhmästä.

Suljettu Facebook-rymä:
https://www.facebook.com/groups/nippoli

Julkinen Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/nippoli/

Liittymällä jäseneksi pääset sähköpostilistallemme ja saat linkin Telegramiin sekä jäsenen oikeudet yhdistyksemme kokouksiin:
https://nippoli.fi/join-us/


Kalle Lounela
Nippolin rahastonhoitajaHaluan pahoitella epäjouluista valintaa rajoitetusta kuvagalleriastani – toivottavasti kaksi japanilaista kissaa lievittää pettymystä. Tässä vielä bonuksena kolmas japanilainen kissa:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s